Πρώην παίκτρια του GNTM 2 παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί!

Πρώην παίκτρια του GNTM 2 παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο – Ποιες συμπαίκτριες της βρέθηκαν εκεί; 

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής διανύει το όμορφο μοντέλο που πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, πήρε και τον τίτλο της Miss Ελλάς.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ ο έντονος της χαρακτήρας ήταν κάτι που σχολιαζόταν συνεχώς.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE