«Πανικός» στη Γερμανία για ένα όπλο... Lego - Πώς ένας έφηβος προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομίας

«Πανικός» στη Γερμανία για ένα όπλο... Lego - Πώς ένας έφηβος προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομίας

Ένας έφηβος προκάλεσε μία μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση της αστυνομίας στη γερμανική πόλη Λίνταου, όταν ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, θεώρησε ότι το όπλο παιχνίδι που είχε μαζί του, ήταν πραγματικό όπλο.

Ένας μάρτυρας προκάλεσε τον συναγερμό, αφού είδε τον ηλικίας 15 ετών έφηβο να φοράει μία στολή παραλλαγής και να κρατάει κάτι που φαίνονταν για καραμπίνα, τρέχοντας πάνω-κάτω σε ένα δρόμο της αναφερόμενης πόλης, που βρίσκεται στα νότια της Γερμανίας.

«Φυσικά έπρεπε να σπεύσουμε άμεσα» δήλωσε ένα αστυνομικός της τοπικής αστυνομίας, στην εφημερίδα «Lindauer Zeitung».

Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, αρκετά περιπολικά, όπως και η ομοσπονδιακή αστυνομία έσπευσαν στο σημείο για να σταματήσουν τον έφηβο.

Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε, βρέθηκε να φέρει ένα ψεύτικο όπλο, το οποίο είχε συναρμολογηθεί από τουβλάκια Lego, ενώ του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE