Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με 1.500 άτομα μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - BINTEO

Απίστευτες εικόνες από κορωνοπάρτι με 1.500 άτομα μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - BINTEO

Απίστευτες σκηνές συνωστισμού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια μεγάλου πάρτι που στήθηκε εντός της Πολυτεχνικής Σχολής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πάνω από 1.500 άτομα κατέκλυσαν από νωρίς χθες το βράδυ το φουαγιέ του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 έμοιαζαν ανύπαρκτα ενώ, όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερος κόσμος εισερχόταν εντός του κτηρίου.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι στήθηκε μάλιστα και αυτοσχέδιο μπαρ για την προμήθεια αλκοόλ, ενώ, οι DJ’S, έχοντας τοποθετήσει φωτορυθμικά και ηχοσύστημα έδιναν τον παλμό μέσω μουσικής στο κοινό για την ατελείωτη διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέχρι την Πέμπτη στο ΑΠΘ εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE