Το βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.
Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.