Αλλάζει το σκηνικό του καιρού του Σαββατοκύριακο - Από το απόγευμα αρχίζει να «μυρίζει» χειμώνας

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού του Σαββατοκύριακο - Από το απόγευμα αρχίζει να «μυρίζει» χειμώνας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα πυκνώνουν από αργά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE