Καταδικάστηκε σε φυλάκιση στο εξωτερικό και προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα - Χειροπέδες σε 30χρονο

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση στο εξωτερικό και προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα - Χειροπέδες σε 30χρονο

Γύρω στις 3.10 χθες το απόγευμα, πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, προσπάθησε να περάσει από σημείο διέλευσης από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές και σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης (ΕΕΣ).

Συγκεκριμένα, εναντίον του 30χρονου, εκδόθηκε ΕΕΣ από χώρα του εξωτερικού, για έκτιση ποινής φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, μετά από καταδίκη του τον Σεπτέμβριο, 2020.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε προσωρινό κυπριακό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.