ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Πάφου: Όχι στην εργαλειοποίηση των εργαζομένων υπεραγοράς

Δήμος Πάφου: Όχι στην εργαλειοποίηση των εργαζομένων υπεραγοράς

Με αφορμή την πρόθεση των εργαζομένων υπεραγοράς όπως πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ο Δήμος Πάφου, καλεί σε μη εργαλειοποίηση των εργαζομένων.


Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάφου αναφέρεται στο ιστορικό της δικαστικής διαφοράς μεταξύ του ως πολεοδομική αρχή και της υπεραγοράς από το 2014 που κατέληξε, μεταξύ άλλων, με την έκδοση δικαστικού διατάγματος στις 14 Σεπτεμβρίου για τερματισμό της χρήσης του κτιρίου της υπεραγοράς μέσα σε δύο μήνες από τις 14.9.2021, εκτός εάν στο μεσοδιάστημα εξασφαλιστεί πιστοποιητικό τελικής έγκρισης από την αρμόδια Αρχή, δηλαδή τον Δήμο Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου σημειώνει  ότι «η εν λόγω υπεραγορά λειτουργεί παράνομα ως πολυκατάστημα με αυθαίρετες μεγάλης έκτασης προσθηκομετατροπές, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στο χώρο στάθμευσης, για τις οποίες εκκρεμεί ποινική υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου».

«Αντί οι ιδιοκτήτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, επιχειρούν να εργαλειοποιήσουν τους εργαζομένους στην επιχείρηση με προφανή σκοπό να εκβιάσουν τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ο Δήμος Πάφου καλεί την ιδιοκτήτρια εταιρεία «να σεβαστούν έστω και τώρα την απόφαση του Δικαστηρίου και δείχνοντας έμπρακτα έγνοια για τους υπαλλήλους της επιχείρησης, να προχωρήσουν τάχιστα στην άρση όλων των παρανομιών στο εν λόγω κτίριο ώστε να εξασφαλίσουν τις άδειες που ορίζει η νομοθεσία».

Με τον τρόπο αυτό, θα ανταποδώσουν το ελάχιστο που οφείλουν στην κοινωνία και τον τόπο μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top