Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη – Υποχώρησε ο δρόμος και «ρούφηξε» λεωφορείο

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη – Υποχώρησε ο δρόμος και «ρούφηξε» λεωφορείο

Εικόνα σοκ στη Θεσσαλονίκη όπου υποχώρησε, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», ο δρόμος στην Εθνικής Αντιστάσεως και έπεσε μέσα το μπροστινό μέρος ενός λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο, που είναι μισθωμένο από εταιρεία για τη μετακίνηση των υπαλλήλων της, σταμάτησε για να παραλάβει δύο άτομα, όταν υποχώρησε ο δρόμος.

Ο οδηγός μίλησε στην ΕΡΤ και επεσήμανε πως όλοι οι επιβαίνοντες σοκαρίστηκαν, αλλά είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται πως ήταν συνολικά 13 οι επιβαίνοντες.

Τρύπα βάθους πέντε μέτρων
Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως ο δρόμος είχε υποχωρήσει και στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως η τρύπα είναι βάθους πέντε μέτρων.

Όπως είπε, εάν το λεωφορείο ήταν λίγο πιο μπροστά θα είχε πέσει ολόκληρο μέσα στην τρύπα, η οποία πια έχει γεμίσει με νερά, λόγω της βροχόπτωσης.

Ο ίδιος ενημέρωσε πως γίνονταν έργα στο σημείο πριν από λίγο διάστημα και κατήγγειλε πως έγιναν «μπαλώματα».


Τα πλάνα της ντροπής από το λεωφορείο στην Ποσειδώνος
Υπενθυμίζεται πως σοβαρά προβλήματα εντοπίστηκαν χθες στο σημείο της παλιάς λεωφόρου Ποσειδώνος, με τις εικόνες και τα βίντεο του λεωφορείου που σχεδόν σκεπάστηκε από τα νερά να προκαλούν οργή.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, μάλιστα, καταγράφουν την προσπάθεια των επιβατών να αποβιβαστούν και να περπατούν μέσα στα νερά. Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE