ΠΑΡΑ-THEMA

Αίμα στην άσφαλτο: Οι νέοι που χάθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες

Αίμα στην άσφαλτο:  Οι νέοι που χάθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες

Μέσα σε λιγότερο απο δυο μήνες θρηνήσαμε θύματα στην άσφαλτο.

Νέοι άνθρωποι χάθηκαν τόσο άδικα, ενώ η ζωή ήταν μπροστά τους για όσα ονειρεύτηκαν. Ενα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, ένα δευτερόλεπτο, ένα μοιραίο λάθος δευτερολέπτου είναι αρκετό για να αφαιρέσει χρόνια ζωής.

Απο τον Αύγουστο μέχρι σήμερα μετράμε αρκετούς νεκρούς στην άσφαλτο.

Αντώνης , Σάββας , Έλενα, Δώρος, Andre και αρκετοί άλλοι είναι συνάνθρωποι μας που έφυγαν νωρίς απο τη ζωή...

Δεν είναι απλά ονόματα, είναι ζωές που άφησαν πίσω τους οικογένειες, παιδιά, μάνες, πατεράδες, αδέρφια, συζύγους... Δεν είναι απλά αριθμοί... είναι άνθρωποι με όσα δεν θα ζήσουν ξανά μαζί τους αγαπημένα πρόσωπα.

Ενα περιληπτικό ιστορικό απο τον Αυγουστο μέχρι σήμερα:

8 Αυγούστου - Andre 59 ετών

Ο Sebagh Gerald Andre, 59 ετών από τη Γαλλία έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή του Ακάμα, όταν μηχανοκίνητο όχημα (τύπου buggy), στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων περίπου και κατέληξε στη θάλασσα.

14 Αυγούστου - Αντώνης 35 ετών : 

Ο άτυχος 35χρονος Αντώνης Αντωνίου , παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 46χρονος, ενώ ποδηλατούσε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία.

30 Αυγούστου -  Σάββας 28 ετών: 

Ο Σάββας Γαμβρουδιού, 28 ετών, από τη Λεμεσό χάνει τη ζωή του μετά απο σύγκρουση που συνέβη στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη.

31 Αυγούστου - Αντρέας 25 ετών:

Ο 25χρονος Αντρέας Κότα από το Ξυλοφάγου, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη όταν συγκρούστηκε με σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε 45χρονος. Από τη σύγκρουση ο άτυχος 25χρονος εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

31 Αυγούστου - Tulsi 24 χρονών

Ο 24χρονος, Tulsi Bhusal, από το Νεπάλ έχασε την ζωή του σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, όταν απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα οικίας.

4 Σεπτεμβρίου - Δώρος 47 ετών

Ο Δώρος Φτερούσιος, 47 ετών, από Κάτω Μονή, έχασε τη ζωή του στο δρόμο Αρεδιού – Αγίου Ιωάννη Μαλούντας - Κάτω Μονής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Δώρος Φτερούσιος, στην κατεύθυνση από Αρεδιού προς Κάτω Μονή. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος συγκρούστηκε και με ημιφορτηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού.

 20 Σεπτεμβρίου - Παναγιώτης 30 ετών

Ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, 30 ετών,έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου, με κατεύθυνση το Αυγόρου, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρεξέκλινε της πορείας του, εισήλθε εντός περιφραγμένου περιβολιού, όπου προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

28 Σεπτεμβρίου - Γεωργία 59 ετών

Η 59χρονη, Γεωργία Βούργια Νικολάου υπέκυψε στα τραύματα της στις 2 Οκτωμβρίου μετά απο τροχαίο όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 26χρονη ,στη λεωφόρο Μακαρίου ‘Γ, στη Λευκωσία, στην προσπάθεια της η 59χρονη να διασταυρώσει πεζή το δρόμο.

 

3 Οκτωβρίου - Ελενα 32 ετών

Τη ζωή της έχασε η Έλενα Κυριάκου, 32 ετών, από τα Λειβάδια Λάρνακας σε τροχαίο που συνέβη στο δρόμο Τερσεφάνου (δρόμος σκοπευτηρίου) όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι. Από την πρόσκρουση η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

2 Oκτωβρίου - Αννα 70 ετών

Η Άννα ΤΣΙΑΜΑ, 70 ετών, έχασε τη ζωή της όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 70χρονη.

 

11 Οκτωβρίου - Μάριος 34 ετών

Ο Μάριος Φωτίου, 34 ετών, από τον Άγιο Επιφάνειο της επαρχίας Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του σε ο τροχαίο που συνέβη στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη. Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top