Νεκρός ο βουλευτής που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη Βρετανία

Νεκρός ο βουλευτής που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη Βρετανία

Πέθανε τελικά ο βρετανός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία.

Πρόκειται για τον 69χρονο βουλευτή σερ Ντέιβιντ Άμες (David Amess), ο οποίος ήταν γνωστός για τις θέσεις του υπέρ του Brexit.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 69χρονος Ντέιβιντ Έιμες, που εκπροσωπούσε το Σάουθεντ Ουέστ του Έσεξ (ανατολική Αγγλία), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι γύρω στο μεσημέρι στη διάρκεια μιας συνάντησης στην εκκλησία των Μεθοδιστών Μπέλφεαρς.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά την επίθεση και δεν αναζητεί άλλους υπόπτους σε σχέση με το συμβάν.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE