Έκλεισε τη συμφωνία με εταιρεία διαδικτύου ο Δήμος Έγκωμης - Δωρεάν WiFi σε 18 σημεία

Έκλεισε τη συμφωνία με εταιρεία διαδικτύου ο Δήμος Έγκωμης - Δωρεάν WiFi σε 18 σημεία

Ο Δήμος Έγκωμης, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία M&I Join My WiFi, για να υλοποιήσει την εγκατάσταση ασύρματων σημείων πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Δήμος Έγκωμης συμμετείχε στην 3η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλέχθηκε ως ένας από τους Δήμους/Κοινότητες της Κύπρου, που θα τύχουν επιχορήγησης με το σχετικό κουπόνι, αξίας 15.000 ευρώ.
 
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα εγκατασταθούν 18 σημεία πρόσβασης δημόσιας χρήσης (14 υπαίθρια και 4 εσωτερικά) εντός των δημοτικών ορίων Έγκωμης. Σύντομα θα γνωστοποιηθούν στο κοινό τα 18 σημεία.
 
Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση και η αγορά του εξοπλισμού θα καλυφθεί πλήρως από ευρωπαϊκά κονδύλια, μέσω της πρωτοβουλίας «WiFi4EU». Την πρωτοβουλία συντονίζει ο Ευρωπαϊκός Εκτελεστικός Οργανισμός για την Υγεία και τον Ψηφιακό τομέα (HaDEA), με στόχο να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE