Θρίλερ με τον αγνοούμενο στην Εύβοια – Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του

Θρίλερ με τον αγνοούμενο στην Εύβοια – Βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 69χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείται, στα Μεσοχώρια της Νότιας Εύβοιας.

Ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr βρέθηκαν η πόρτα και κομμάτια του αυτοκινήτου του, ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Σύμφωνα με το TVStar, το αυτοκίνητό του 69χρονου, βρέθηκε εντελώς καταστραμμένο.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια, την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρησή των αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE