Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο σε πολυσύχναστη οδό

Νεκρός σε αυτοκίνητο στο Στρόβολο που ήταν σταθμευμένο σε πολυσύχναστη οδό

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο το πτώμα ενός άγνωστου άντρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής που να υποδεικνύει την ταυτότητα του άγνωστου άντρα.

Υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 30 περίπου ετών. Το πτώμα βρέθηκε στη θέση του οδηγού σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στην οδό Στέλιου Χατζηπετρή στο Στρόβολο.

Η σκηνή αποκλείστηκε και εξετάστηκε ιατροδικαστικά, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.