Στο δικαστήριο οι τρεις για τον βιασμό Βρετανίδας

Στο δικαστήριο οι τρεις για τον βιασμό Βρετανίδας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για έκδοση διατάγματος κράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρία άτομα ηλικίας 23 και 37 ετών από τη Λεμεσό, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας που έγινε στην Αγία Νάπα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ένας νεαρός ηλικίας 23 χρόνων συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα ενώ οι άλλοι δύο, ηλικίας 23 και 37 χρόνων σήμερα τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα νεαρό από τη Λεμεσό ηλικίας 23 χρόνων, το όνομα του οποίου έχει τοποθετηθεί στο κατάλογο των ατόμων που απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η Βρετανίδα τουρίστρια ηλικίας 30 χρόνων, το Σάββατο μεταξύ των ωρών 01.05 – 03.05 σε άγνωστη περιοχή στην Αγία Νάπα έπεσε θύμα βιασμού από δύο άγνωστα πρόσωπα.

Η Βρετανίδα εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από ιατροδικαστή και από τις εξετάσεις δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE