Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Τη σύνδεση ναρκωτικών με τη ρίψη πυροτεχνημάτων διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», διευκρίνισε ότι χρειάζεται μαρτυρία για να καταδικαστεί κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις πέρα πάσης αμφιβολίας.

Αρχικά είπε ότι «η ρίψη πυροτεχνημάτων δεν διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα και είναι αντικειμενικά αδύνατο για την Αστυνομία να μεταβεί στο σημείο εκείνη την ώρα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε εντοπίσει περιοχές όπου έγιναν ρίψεις βρήκαμε πρόσωπα και τα οδηγήσαμε στο Δικαστήριο. Προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε πληροφορίες για τα πυροτεχνήματα πριν βγουν στο παζάρι. Σε μια περίπτωση είχαμε βρει μαζί και ναρκωτικά και πυροτεχνήματα».

Για τον διευθυντή της υπηρεσίας μεταλλίων που παραιτήθηκε ανέφερε πως «είμαι αναγκασμένος να σας πω ότι μας κατήγγειλε μέσω τηλεφώνου το πρόσωπο αυτό, ωστόσο δεν προχώρησε σε γραπτή καταγγελία. Δεν τέθηκε θέμα υποκόσμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE