Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Γιατί δεν προχώρησε η υπόθεση με τις απειλές στον διευθυντή υπηρεσίας μεταλλίων - Η απάντηση της Αστυνομίας για ναρκωτικά και πυροτεχνήματα

Τη σύνδεση ναρκωτικών με τη ρίψη πυροτεχνημάτων διέψευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα», διευκρίνισε ότι χρειάζεται μαρτυρία για να καταδικαστεί κάποιος σε αυτές τις περιπτώσεις πέρα πάσης αμφιβολίας.

Αρχικά είπε ότι «η ρίψη πυροτεχνημάτων δεν διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα και είναι αντικειμενικά αδύνατο για την Αστυνομία να μεταβεί στο σημείο εκείνη την ώρα. Παρά το γεγονός ότι έχουμε εντοπίσει περιοχές όπου έγιναν ρίψεις βρήκαμε πρόσωπα και τα οδηγήσαμε στο Δικαστήριο. Προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε πληροφορίες για τα πυροτεχνήματα πριν βγουν στο παζάρι. Σε μια περίπτωση είχαμε βρει μαζί και ναρκωτικά και πυροτεχνήματα».

Για τον διευθυντή της υπηρεσίας μεταλλίων που παραιτήθηκε ανέφερε πως «είμαι αναγκασμένος να σας πω ότι μας κατήγγειλε μέσω τηλεφώνου το πρόσωπο αυτό, ωστόσο δεν προχώρησε σε γραπτή καταγγελία. Δεν τέθηκε θέμα υποκόσμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE