LIFESTYLE

Οι top τάσεις του φθινοπώρου μέσα από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger

Οι top τάσεις του φθινοπώρου μέσα από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger

Είναι δεδομένο πως κάθε εποχή έχει τους δικούς της fashion «πρωταγωνιστές», με κομμάτια που ξεχωρίζουν και τάσεις που κυριαρχούν.

Παρακολουθώντας σχολαστικά - στο μέτρο του δυνατού - τις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22 δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς μια κοινή προσέγγιση, που συνδυάζει την άνεση με το sexiness, δημιουργώντας έτσι μια ετερόκλιτη, αλλά συνάμα ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα. Ιδιαίτερα σχέδια, prints, μοντέρνα κοψίματα, δερμάτινα και μάλλινα υφάσματα θα αναδείξουν την κάθε μας εμφάνισή τις κρύες μέρες ή νύκτες του Χειμώνα. Παράλληλα, καταρρίπτεται ο «άγραφος κανόνας» ή θεωρία ότι ο χειμώνας ντύνεται κυρίως με μαύρα και μουντά χρώματα, αφού φέτος θα επιλέξουμε τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και τις γήινες αποχρώσεις. Πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, εκρού, ιβουάρ και κόκκινο, περιλαμβάνονται στη χρωματική παλέτα της σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για έναν χειμώνα που θα έχει στιλιστικό ενδιαφέρον!

Σε αυτή την αναζήτηση των νέων τάσεων, καταλήξαμε σε μια συλλογή που αποτελεί στιλιστική έμπνευση για τις επικείμενες εμφανίσεις μας, έχοντας ήδη ξεχωρίσει όσα θέλουμε να δοκιμάσουμε και όσα θα επικρατήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22. Πρόκειται για τη συλλογή Tommy Hilfiger με τίτλο «The Explorer Club», που ενισχύει την επιστροφή στη φύση, γιορτάζοντας την ομορφιά του πλανήτη μας και φροντίζοντάς τον.

Με έμπνευση από τα Απαλάχια Όρη και την κατάκτησή τους, τα outerwear της συλλογής μεταδίδουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας σε υπέροχα τοπία. Βιώσιμες καινοτομίες ενσωματώνονται στη συλλογή μέσω συγκεκριμένων τεχνολογιών, ενώ παράλληλα transitional layers ενώνουν την υπέροχη ζέστη με την άνεση στα πλεκτά, τα patchwork και τα quilted jackets. Γήινες αποχρώσεις κατακλύζουν τη συλλογή και ενισχύονται από pops μοτίβων όπως τα καρό, οι ρίγες και τα landscape prints.

Ας δούμε όμως τις τάσεις αυτές που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες αγορές μας:

 

Το γυναικείο κοστούμι αποτελεί ένα κομψό, στιλάτο και ιδανικό για το γραφείο και όχι μόνο ρούχο. Φέτος, τα κοστούμια και το tailoring γενικότερα, επέστρεψαν στη ζωή και στην καθημερινότητα μας και αναμένουμε να τα δούμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, από ρετρό 60s μέχρι 70s και slouchy σετ με φαρδιά παντελόνια και σακάκια.

 

Τα oversized πανωφόρια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και φαίνεται ότι ισχυροποιούν τη θέση τους, συνεχίζοντας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τον φετινό χειμώνα. Είναι άνετα, ζεστά, που μπορεί να μην αγκαλιάζουν το σώμα, αλλά είναι κομψά και θα αποτελέσουν ξανά μεγάλο trend. Στις τάσεις, περιλαμβάνονται και τα φουσκωτά μπουφάν, που φέτος παίρνουν μια πιο ιδιαίτερη όψη, αφού οι κουκούλες τους καλύπτουν πλήρως το κεφάλι και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο κομμάτι, μοιάζουν με υπνόσακο!

 

Οι συνήθειες μας έχουν αλλάξει ριζικά και τα αντικείμενα που οι γυναίκες διατηρούν στη τσάντα τους -σε κάθε έξοδο από το σπίτι- έχουν πληθύνει. Οι υπερβολικά μεγάλες τσάντες που έχουν γίνει κορυφαία τάση τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσουν να αποτελούν trendy επιλογή και αυτή τη σεζόν. Σκεφτείτε μόνο πως πλέον στα τόσα άλλα αντικείμενα, πρέπει να προστεθεί και το τρίπτυχο μάσκα-αντισηπτικό-κρέμα χεριών! Εκτός από τις επιβλητικές oversized τσάντες, στα must-have κομμάτια της σεζόν περιλαμβάνονται και οι faux γούνινες που σίγουρα θα προσθέσουν μια cozy και χουχουλιάρικη πινελιά στα χειμερινά look.

 

Η άφιξη του φθινοπώρου σηματοδοτεί και την έναρξη της περιόδου όπου τα leather pieces αποκτούν ξανά τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο. Δερμάτινα παντελόνια, jackets, φορέματα και φούστες είναι αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια στη ντουλάπα μιας γυναίκας. Αν όμως πρέπει να διαλέξεις, τότε η τάση προτάσσει την all time classic επιλογή του δερμάτινου φορέματος. Διάλεξε γραμμή που σε κολακεύει και συνδύασε το με ζιβάγκο ή χωρίς.

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top