Τύπος έτρεξε όλον τον μαραθώνιο... κατά λάθος

Τύπος έτρεξε όλον τον μαραθώνιο... κατά λάθος

Όταν ο Ματ Γουίλχαουζ αποφάσισε να συμμετάσχει στον ημιμαραθώνιο του Μάντσεστερ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για νοσοκομείο στη μνήμη του πατέρα του, δεν φανταζόταν πως τελικά θα έτρεχε... κανονικό μαραθώνιο!


Ο 38χρονος παραδέχτηκε πως δεν ήλεγξε την ώρα έναρξης, υποθέτοντας πως θα ήταν ίδια και για τους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα να φτάσει καθυστερημένος για τον ημιμαραθώνιο και να μπερδευτεί με την έναρξη του κανονικού αγώνα.

Έτσι, κατέληξε να τρέξει τη διπλάσια απόσταση από εκείνη που υπολόγιζε, ήτοι 42 χιλιόμετρα!

Παρ' όλα αυτά κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, σε χρόνο τέσσερις ώρες και 47 λεπτά. Ο ίδιος σχολίασε πως «ήταν ιδιαίτερα επίπονο προς το τέλος», ενώ φέρεται να αντιλήφθηκε το λάθος του κατά τη διάρκεια του αγώνα, δίχως ωστόσο να πτοηθεί και αποφασίζοντας να πάει μέχρι τέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE