Τύπος έτρεξε όλον τον μαραθώνιο... κατά λάθος

Τύπος έτρεξε όλον τον μαραθώνιο... κατά λάθος

Όταν ο Ματ Γουίλχαουζ αποφάσισε να συμμετάσχει στον ημιμαραθώνιο του Μάντσεστερ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για νοσοκομείο στη μνήμη του πατέρα του, δεν φανταζόταν πως τελικά θα έτρεχε... κανονικό μαραθώνιο!


Ο 38χρονος παραδέχτηκε πως δεν ήλεγξε την ώρα έναρξης, υποθέτοντας πως θα ήταν ίδια και για τους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα να φτάσει καθυστερημένος για τον ημιμαραθώνιο και να μπερδευτεί με την έναρξη του κανονικού αγώνα.

Έτσι, κατέληξε να τρέξει τη διπλάσια απόσταση από εκείνη που υπολόγιζε, ήτοι 42 χιλιόμετρα!

Παρ' όλα αυτά κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, σε χρόνο τέσσερις ώρες και 47 λεπτά. Ο ίδιος σχολίασε πως «ήταν ιδιαίτερα επίπονο προς το τέλος», ενώ φέρεται να αντιλήφθηκε το λάθος του κατά τη διάρκεια του αγώνα, δίχως ωστόσο να πτοηθεί και αποφασίζοντας να πάει μέχρι τέλους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE