Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα που φέρεται να έκλεψαν ανυποψίαστη γυναίκα στη Λευκωσία

Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα που φέρεται να έκλεψαν ανυποψίαστη γυναίκα στη Λευκωσία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον τεσσάρων προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 29, 28, και 22 ετών και ένα άνδρα 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από κάτοικο Λευκωσίας, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι έκλεψαν το πορτοφόλι της ενώ βρισκόταν σε χώρο εστίασης στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι τέσσερις ανακόπηκαν για έλεγχο στην πλατεία Ελευθερίας, από μέλη της Αστυνομίας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.