Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Στα χέρια της Αστυνομίας 33χρονος για κλοπή από χρυσοχοείο στη Λευκωσία – Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 33χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από χρυσοχοείο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 11 Οκτωβρίου 2021, από ιδιοκτήτη χρυσοχοείου, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άνδρας και γυναίκα, και του ζήτησαν τους δείξει διάφορα κοσμήματα.

Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE