Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η χθεσινοβραδινή του ατάκα στην παίκτρια της Δέσποινας Βανδή, Άννα Βιλανίδη που είναι και από τους συμμετέχοντες που θεωρούνται φαβορί για τη νίκη φέτος. Τι της είπε;
«Πάρε το αυτοκίνητο, πούλα το και πήγαινε στο Berkeley» Προφανώς εννοούσε για βόλτα αφού αν γνώριζε πόσο κοστίζουν οι σπουδές στην πασίγνωστη σχολή μάλλον θα πρόσεχε περισσότερο τα λεγόμενά του.
Γιατί τα δίδακτρα στο Berkeley είναι γύρω στα 7.700 δολάρια το τετράμηνο, δηλαδή για όλη τη χρονιά πάνω από 20.000 δολάρια! Σε αυτά προσθέστε και τα 580 δολάρια που έχει το φθηνότερο εισιτήριο που βρήκαμε για τον Σεπτέμβριο μέσω Στοκχόλμης (μόνο να πας, όχι να γυρίσεις κιόλας) αλλά φυσικά και τη διαμονή και θα δείτε ότι αν η Άννα Βιλανίδη κερδίσει το The Voice, καλό θα ήταν να μην πουλήσει το αμάξι για το Berkeley.
Τι σκεφτόταν άραγε ο Αντώνης Ρέμος; Ότι ο νικητής θα πάρει συλλεκτική Porsche ή Ferrari;
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις