ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας

Απόδειξη της μεγάλης ποσότητας βιτριολιού που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην επίθεση στην Καλλιθέα αποτελούν τα λιωμένα ρούχα της.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται για πρώτη φορά αποκλειστικές εικόνες που συγκλονίζουν, υπενθυμίζοντας το αποτρόπαιο της ενέργειας της δράστιδος Έφη Καρακάντζουλα.

Όπως φαίνεται στην εκπομπή «Tlive» του Alpha, η τσάντα της Ιωάννας έχει διαβρωθεί, το πουκάμισό της είναι σκισμένο και γεμάτο τρύπες, ενώ κατεστραμμένα είναι επίσης το παντελόνι και η ζώνη της.

 Η μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, με την οποία επιτέθηκε η Έφη στην Ιωάννα, τον Μάιο του 2020, προκάλεσε πολύ σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της, με αποτελέσμα να αλάξει για πάντα η ζωή της.

«Όταν μου έριξε το βιτριόλι ήταν σαν να ήταν ένα μπουκάλι με νερό. Ό,τι έφυγε επάνω μου ήταν με μία κίνηση και ήρθε όλο πάνω μου και με έλουσε από το κεφάλι μέχρι κάτω. Kατευθείαν θόλωσε η όραση μου. Δεν μου είπε τίποτα, με κοίταξε με ψυχραιμία. Nομίζω ότι μπορεί και να ήθελε να την αναγνωρίσω», είχε περιγράψει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, κατά την τρίωρη κατάθεση της στη δίκη της δράστιδος.

«Η Ιωάννα ζει από τύχη. Αν δεν είχε πάει στο φαρμακείο και δεν είχε πλυθεί θα είχε πεθάνει», είχε καταθέσει στη δίκη για το βιτριόλι ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος κλήθηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος εξέτασε την άτυχη κοπέλα μετά την επίθεση.

Στην κατάθεση του, ο ίδιος μίλησε για μεγάλη συγκέντρωση του καυστικού υγρού 96-98% (ήταν πολύ πυκνό) και αναρωτήθηκε πώς η Ιωάννα δεν κατάπιε το συγκεκριμένο υγρό, κάτι που θα ήταν ολέθριο για τη μετέπειτα πορεία της. «Η θνησιμότητα από βιτριόλι είναι γύρω στο 21%. Αν ρίξεις γρήγορα νερό, πέφτει στο 8 %. Τα χημικά εγκαύματα έχουν τη μεγαλύτερη θνησιμότητα και μεγαλύτερες βλάβες. Όποιος το έριξε έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι μπορούσε να σκοτώσει τον άλλο» ανέφερε ο μάρτυρας σημειώνοντας πως το βιτριόλι τρώει και διαβρώνει τα πάντα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top