Τρεις γυναίκες πήγαν από Λεμεσό - Πάφο έκαψαν όχημα και επέστρεψαν - Όλα για μία εκδίκηση

Τρεις γυναίκες πήγαν από Λεμεσό - Πάφο έκαψαν όχημα και επέστρεψαν - Όλα για μία εκδίκηση

Υπό κράτηση τέθηκαν τρεις γυναίκες για εμπρησμό οχήματος στην Σταυροκόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τρεις γυναίκες σε σχέση με εμπρησμό οχήματος το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου του 2021 στην κοινότητα της Σταυροκόνου.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας, φέρεται οι τρεις γυναίκες ηλικίας 44 ετών, 22 ετών, και 20 ετών να εμπλέκονται στην υπόθεση εμπρησμού του οχήματος και αφού συνελήφθησαν στην Λεμεσό , μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ακολούθως τέθηκαν υπό κράτηση ως ύποπτες.

Αιτία του εμπρησμού από τις περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας είναι οι προσωπικές διαφορές που φέρεται να έχει συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος με τις τρεις γυναίκες ενώ είχε προηγηθεί αντιπαράθεση και συμπλοκή μεταξύ τους .

Σημειώνεται πως η σκηνή εξ αρχής είχε τεθεί υπό φρούρηση, ενώ από την φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE