Ούτε αντισηπτικό δεν είχαν σε υποστατικό στην Πάφο - Το χέρι στην τσέπη βάζει ο ιδιοκτήτης μετά τον έλεγχο της Αστυνομίας

Ούτε αντισηπτικό δεν είχαν σε υποστατικό στην Πάφο - Το χέρι στην τσέπη βάζει ο ιδιοκτήτης μετά τον έλεγχο της Αστυνομίας

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τρίτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.270 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.414 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 215 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 260 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 422 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 140 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 82 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 3.270 ελέγχους, οι 227 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Αναφορικά με το υποστατικό στην Πάφο, από έλεγχο φάνηκε ότι υπάλληλος ήταν χωρίς προστατευτική μάσκα, διαπιστώθηκε ότι δεν γινόταν θερμομέτρηση υπαλλήλων και δεν υπήρχε αντισηπτικό, με αποτέλεσμα να επιβληθεί €500 εξώδικο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE