Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Με safepass και προφυλάξεις οι μαθητικές παρελάσεις

Στη βάση συνεννοήσεων μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υπουργείου Υγείας θα γίνουν κατ’ εξαίρεση, με έγκριση του Υπουργού Υγείας,  μαθητικές παρελάσεις με την τήρηση συγκεκριμένων υγειονομικών προφυλάξεων.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες και φοιτητές/φοιτήτριες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να διαθέτουν Yγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass), όπως αυτό που ισχύει στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί περίπου στο ήμισυ σε σχέση με την περίοδο προ της πανδημίας, στη βάση οδηγιών που έχουν δοθεί στα σχολεία.

Όσο αφορά το κοινό που θα παρακολουθήσει τις παρελάσεις θα πρέπει να διαθέτει Υγειονομικό Πιστοποιητικό (SafePass) όπως αυτό που προβλέπεται στο ισχύον Διάταγμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE