Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνουν ότι αν και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών SISnet για είσπραξη εισφορών για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους βρίσκεται σε λειτουργία, εντούτοις παρατηρήθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εργοδοτών και αυτοτελώς εργαζομένων που συνεχίζουν να καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές τους εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet.

Συνεπώς, καλούνται οι πιο πάνω εργοδότες και αυτοτελώς εργαζόμενοι όπως, άμεσα, προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σε θέση για μεν τους εργοδότες, να καταβάλουν έγκαιρα τις τρέχουσες εισφορές για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021 και για δε τους αυτοτελώς εργαζόμενους, να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές τους για το τρίτο τρίμηνο του 2021 (Τ3/2021) μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SISnet. Εισφορές για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους δε θα εισπράττονται εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος SISnet.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης στην Εθνική Φρουρά από τον ΠτΔ - «Είμαστε περήφανοι για εσάς»

Μήνυμα στήριξης στην Εθνική Φρουρά από τον ΠτΔ - «Είμαστε περήφανοι για εσάς»

Την υπερηφάνεια που αισθάνεται για το επίπεδο της Εθνικής Φρουράς εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το φυλάκιο «Αλεύκα» της Εθνικής Φρουράς, στην περιοχή Πύργου Τηλλυρίας, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE