Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνουν ότι αν και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών SISnet για είσπραξη εισφορών για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους βρίσκεται σε λειτουργία, εντούτοις παρατηρήθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εργοδοτών και αυτοτελώς εργαζομένων που συνεχίζουν να καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές τους εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet.

Συνεπώς, καλούνται οι πιο πάνω εργοδότες και αυτοτελώς εργαζόμενοι όπως, άμεσα, προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σε θέση για μεν τους εργοδότες, να καταβάλουν έγκαιρα τις τρέχουσες εισφορές για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021 και για δε τους αυτοτελώς εργαζόμενους, να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές τους για το τρίτο τρίμηνο του 2021 (Τ3/2021) μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SISnet. Εισφορές για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους δε θα εισπράττονται εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος SISnet.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE