«Να καλέσουμε τους ναυαγοσώστες;» Tα παιχνίδια της Αριστοτέλους στην πισίνα και τα πειράγματα από την ομάδα της!

«Να καλέσουμε τους ναυαγοσώστες;» Tα παιχνίδια της Αριστοτέλους στην πισίνα και τα πειράγματα από την ομάδα της!

Tα είδαμε όλα σήμερα στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Η παρουσιάστρια είχε την καταπληκτική ιδέα, να δείξει δημοσίως την δύναμη της και τις αντοχές της.

Η εκπομπή, η οποία είναι οπτικογραφημένη, φιλοξενείται στο Water Park, στη Λεμεσό.

Η παρουσιάστρια ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τον ηθοποιό, Μιχάλη Σπύρου,  της ήρθε η ιδέα να δοκιμαστεί στα παιχνίδια του υδροπάρκου.

Επέλεξε μάλιστα το πιο δύσκολο.  «Κρεμάστηκε» από τα σχοινιά  της πισίνας και αποπειράθηκε να περάσει απέναντι. Φαίνεται όμως οτι τα βρήκε σκούρα, έτσι η ομάδα του «Για Σένα» άρχισε τα πειράγματα στην όμορφη παρουσιάστρια; Μα εν έτσι που γυμνάζεσαι; Να φωνάξουμε τους ναυαγοσώστες ήταν μερικές από τις καλύτερες ατάκες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE