Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και παρέσυρε 18χρονο στο Ακάκι - Χειροπέδες σε 60χρονο

Οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και παρέσυρε 18χρονο στο Ακάκι - Χειροπέδες σε 60χρονο

Θετικός σε εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 50μg%, εντοπίστηκε 60χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση με 18χρονο ο οποίος διασταύρωνε πεζός δρόμο, στην επαρχία Λευκωσίας, χθες το βράδυ.

Ο 18χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 60χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας, στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Ακάκι, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ ο 18χρονος διασταύρωνε πεζός το δρόμο, κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 18χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο στη συνέχεια.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, ο 60χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτεστ με τελική ένδειξη 50%μg αντί μέχρι 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο και αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE