Νεαρός πλαστογράφησε για... πλάκα το υγειονομικό διαβατήριο του Μακρόν στη Γαλλία

Νεαρός πλαστογράφησε για... πλάκα το υγειονομικό διαβατήριο του Μακρόν στη Γαλλία

Στις 5 Οκτωβρίου, ένας 19χρονος Γάλλος είχε την φαεινή ιδέα να υποκλέψει τον κωδικό του υγειονομικού διαβατηρίου του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για να εισέλθει σε νοσοκομείο της Μασσαλίας. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς, το έκανε για την πλάκα του.

Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «20 Minutes», υποστηρίζει ότι ο 19χρονος ήθελε να... διασκεδάσει στο νοσοκομείο «Salvator».

Οι αρχές ασφαλείας του νοσοκομείου τον άφησαν να κάνει την πλάκα του για λίγα δευτερόλεπτα όμως, αφού μετά τον σταμάτησαν. Εν συνεχεία, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον ανέκριναν.

Στην κατάθεσή του, ο νεαρός Γάλλος παραδέχθηκε ότι ήθελε να διασκεδάσει υποκλέπτοντας τα στοιχεία του Γάλλου προέδρου, τα οποία είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Ο άτακτος Γάλλος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε «δικό του υγειονομικό διαβατήριο» και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον κωδικό του Γάλλου προέδρου «μόνο για την πλάκα του».

Υπενθυμίζεται ότι, ο κωδικός του υγειονομικού διαβατηρίου του Εμανουέλ Μακρόν είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο τον περασμένο μήνα, όπως και αυτός του Γάλλου πρωθυπουργού, Ζαν Καστέξ.

Μετά τις διαρροές ξεκίνησε έρευνα και οι κωδικοί των Μακρόν και Καστέξ απενεργοποιήθηκαν.

Στον νεαρό Γάλλο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 750 ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να μειωθεί στα 135 ευρώ εάν ήταν άμεσα καταβλητέο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE