Φωτιά σε συνεργείο rapid test τα ξημερώματα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Φωτιά σε συνεργείο rapid test τα ξημερώματα – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, ξέσπασε φωτιά σε εξωτερικό χώρο χημείου, όπου υπήρχε συνεργείο για διενέργεια rapid test στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Κίτι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί ενώ αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Σε άλλη περίπτωση επίσης στην Λάρνακα στις 2:20 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού η οποία ήταν σταθμευμένη σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας.

Τα αίτια διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE