Πανικός στην παραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών στην Ιταλία – Ένας πιλότος νεκρός

Πανικός στην παραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών στην Ιταλία – Ένας πιλότος νεκρός

Δυο μικρά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας συγκρούσθηκαν στον ουρανό της ‘Αλμπα Aντριάτικα, στην κεντρική Ιταλία, λίγο πριν από την επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας Frecce Tricolori, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πιλότος.

Πρόκειται για δυο μονοθέσια ελικοφόρα αεροσκάφη. Ο ένας πιλότος κατάφερε να σωθεί, εκτινασσόμενος εκτός αεροσκάφους πριν αυτό βυθιστεί στη θάλασσα, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα σε τέσσερα μέτρα βάθος εγκλωβισμένος στο αεροσκάφος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera.

Εκατοντάδες πολίτες παρακολουθούσαν την επίδειξη από την παραλία. Κανείς από το κοινό δεν έχει τραυματισθεί, και, φυσικά, η εκδήλωση διεκόπη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE