Έγιναν 12 συλλήψεις από την ιταλική αστυνομία μετά τα επεισόδια στη Ρώμη - ΒΙΝΤΕΟ

Έγιναν 12 συλλήψεις από την ιταλική αστυνομία μετά τα επεισόδια στη Ρώμη - ΒΙΝΤΕΟ

Η ιταλική αστυνομία προχώρησε σε δώδεκα συλλήψεις, ατόμων που πήραν μέρος και υποκίνησαν τα επεισόδια έντασης και βίας χθες το απόγευμα στην ιταλική πρωτεύουσα. Πολλοί από τους συλληφθέντες έχουν άμεση σχέση και κατέχουν κύριες θέσεις σε νεοφασιστικές οργανώσεις.

Στο μεταξύ, τα γραφεία του ιταλικού συνδικάτου Cgil άνοιξαν σήμερα σε όλη την Ιταλία. Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ σημειώθηκε εισβολή νεοφασιστών και αντιεμβολιαστών στην έδρα του συνδικάτου στην Ρώμη.

Κάτι το πρωτοφανές στην σύγχρονη ιταλική ιστορία. Το επόμενο Σάββατο, θα οργανωθεί πανιταλική κινητοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.