Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά μεταξύ Τόχνης – Χοιροκοιτίας στην επαρχία Λάρνακας

 Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά μεταξύ Τόχνης – Χοιροκοιτίας στην επαρχία Λάρνακας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν το μεσημέρι μεταξύ των Κοινοτήτων Τόχνης και Χοιροκοιτίας στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 16.30 το απόγευμα και κατέκαυσε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 11.25 σήμερα Σάββατο κοντά στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των Κοινοτήτων Τόχνης και Χοιροκοιτίας».

Πρόσθεσε ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ «αναμένεται να παραμείνει στη περιοχή πυροσβεστικό όχημα σε περίπτωση που υπάρξει αναζωπύρωση της πυρκαγιάς»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE