ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προφυλακίστηκε Ινδός για βιασμό 22χρονης με νοητική στέρηση- Ύποπτος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Προφυλακίστηκε Ινδός για βιασμό 22χρονης με νοητική στέρηση- Ύποπτος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Υπόθεση βιασμού σε βάρος 22χρονης κοπέλας με νοητική στέρηση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον 34χρονου Ινδού, ο οποίος παράλληλα θεωρείται ύποπτος και για παράνομη κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού που αφορά την ανήλικη αδελφή της 22χρονης, η οποία επίσης είναι παιδί με νοητική στέρηση.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε για οκτώ μέρες με διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας σχετικά με την καταγγελία για τον βιασμό της 22χρονης, ενώ παράλληλα το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας εξετάζει εναντίον του αδικήματα κατοχής, πρόσβασης, διάδοσης και μετάδοσης υλικού παιδικής πορνογραφίας, τα οποία σχετίζονται με την ανήλικη αδελφή της 22χρονης.

Η καταγγελία εναντίον του Ινδού σε σχέση με το αδίκημα του βιασμού έγινε στις 4 Οκτωβρίου από την νεαρή κοπέλα, η οποία συνοδευόταν από την μητέρα της. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε το βράδυ της 10ης Ιουλίου 2021, ωστόσο μόλις την περασμένη Δευτέρα η 22χρονη βρήκε το κουράγιο να αναφέρει το περιστατικό στην μητέρα της, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο Ινδός, με τον οποίο εργάζονταν μαζί, την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης όπου την βίασε στην παραλία. Ανακρινόμενος, ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι όντως προέβη σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί με την 22χρονη, αλλά με την θέλησή της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top