ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα: Ήλπιζε να παίζει «τσάμπα» ο Μέσι και να γυρίσει ο Νεϊμάρ - Τα...τρελά μπόνους

Μπαρτσελόνα: Ήλπιζε να παίζει «τσάμπα» ο Μέσι και να γυρίσει ο Νεϊμάρ - Τα...τρελά μπόνους

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο καταλανικό RAC1, όπου αποκάλυψε πως χειρίστηκε το θέμα του Λιονέλ Μέσι αλλά και το γεγονός πως έκανε κίνηση για επιστροφή του Νεϊμάρ. Σοκάρουν τα ποσά των μπόνους που «έταζε» η προηγούμενη διοίκηση και έφερε στο φως της δημοσιότητας το ίδιο Μέσο.

Απογοητευμένος, αλλά όχι θυμωμένος, με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, δήλωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, που αποκάλυψε πως περίμενε ό,τι ο Αργεντινό σταρ θα παρέμεινε στην ομάδα ακόμα και χωρίς λεφτά!

 «Ήλπιζα μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο Μέσι θα δεχόταν να παίζει στην Μπαρτσελόνα χωρίς χρήματα. Τον ρώτησα μάλιστα, αλλά η Παρί πίεζε για την μεταγραφή του. Το σκέφτηκα αυτό, γιατί τον γνωρίζω από μικρό παιδί, με μένα ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και γενικά βοήθησα την οικογένειά του. Όλοι ήξεραν ότι είχε μια πολύ καλή προσφορά στα χέρια του. Φυσικά και θέλαμε να τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας. Δεν μπορώ να θυμώσω με τον Μέσι, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει απογοήτευση κι από τις δύο πλευρές. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Κάνω ό,τι καλύτερο για την Μπαρτσελόνα και κανείς δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον σύλλογο» τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών σε συνέντευξή του στο σταθμό RAC1.

 Μάλιστα, ο Λαπόρτα σχολίασε και την υπόθεση «Νεϊμάρ» και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έγινε κίνηση για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

 «Η πλευρά του Νεϊμάρ μας είπε ότι αρνήθηκε τις προτάσεις της Παρί για επέκταση της συνεργασίας τους. Μας είπαν ότι δεν θα συνεχίσουν αλλά στο τέλος τον έπεισαν. Δεν με απογοήτευσε, αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου και επικρατεί όποιος κάνει την καλύτερη πρόταση. Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει πολλά έσοδα. Είναι παίκτης που αποτελεί σημείο αναφοράς. Το αποτέλεσμα της μη υπογραφής του ήταν καλό. Δεν θα είχε λύσει την κατάσταση για εμάς τώρα».

Το καταλανικό Μέσο πάντως, εκτός από τον έλεγχο της τωρινής διοίκησης συνεχίζει να ψάχνει τα πεπραγμένα της προηγούμενης, με επικεφαλής τον Μπαρτομέου, φέρνοντας στο «φως» τα απίστευτα μπόνους που είχαν συμφωνηθεί με διάφορους παίκτες, χωρίς να αναφέρονται ονόματα.

 Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε το κλείσιμο του προϋπολογισμού της περασμένης σεζόν με απώλειες -μετά φόρων- 481 εκατομμύρια ευρώ, με το RAC 1 να κάνει λόγο για αλόγιστες δαπάνες, δημοσιοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία, αναφορικά με τα ατομικά μπόνους:

11 εκατομμύρια για να παίξουν τουλάχιστον στα μισά ματς της σεζόν

1,2 εκατ. για την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Champions League

3,6 εκατ. για την περίπτωση τρεμπλ

15 εκατ. μπόνους τήρησης συμβολαίου, ή μένοντας στην ομάδα σε μεταγραφικές περιόδους

newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top