The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», ο Αλέξης Παππάς βγήκε ομαδικό ραντεβού με κάποια από τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης.

Οι διαγωνιζόμενες, έπρεπε να γράψουν στιχάκια και ακολούθως να τα τραγουδήσουν στον Bachelor.

Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί όλα όσα νιώθουν για τον Αλέξη Παππά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αθηνά New York, η οποία έγραψε ένα χιπ-χοπ με αναφορές στην αγαπημένη της… φέτα.

Η Αθηνά έκανε θραύση με το ραπ τραγούδι που έγραψε για τον Αλέξη και συνέχισε το ατομικό ραντεβού μαζί του!

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.