Mad Clip: Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια του τράπερ για την φωτογραφία στο νεκροτομείο

Mad Clip: Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια του τράπερ για την φωτογραφία στο νεκροτομείο

Ανατριχίλα, αποτροπιασμό και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φωτογραφία, που κυκλοφορεί στα social media τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και φέρεται να δείχνει τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip στο νεκροτομείο. Για την αδιανόητη αυτή κίνηση, μίλησε στον ALPHA o παππούς του αδικοχαμένου μουσικού.


Η οικογένεια του Mad Clip, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live είναι εξαγριωμένη και ο πατέρας του αδικοχαμένου μουσικού έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 02 Σεπτεμβρίου.

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο.

Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί» είπε ο παππούς του, ξεσπώντας στην εκπομπή του Alpha.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE