Η εξήγηση για το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Αθηνά» - Μπορεί να επηρεάσει την Κύπρο; -ΒΙΝΤΕΟ

Η εξήγηση για το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Αθηνά» - Μπορεί να επηρεάσει την Κύπρο; -ΒΙΝΤΕΟ

«Αθηνά» ονομάζεται το πρώτο ακραίο καιρικό φαινόμενο κακοκαιρίας που κινείται από την Ιταλία ανατολικότερα αυτή τη στιγμή. Περίπου 19.5 ίντσες βροχής συνοδεύουν αυτή την κακοκαιρία που αποτελεί ρεκόρ.

Άρχισε ήδη να επηρεάζει τα νησιά του Ιωνίου, ωστόσο δύσκολα θα επηρεάσει την Κύπρο.

Ο διευθυντής τμήματος μετεωρολογίας Κλεάνθης Νικολαΐδης ανέλυσε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» το ακραίο καιρικό φαινόμενο και την παρουσία σκόνης στο νησί για τις επόμενες μέρες.

«Όσον αφορά τη σκόνη, ολόκληρη η περιοχή της Κύπρου επηρεάζεται, υπάρχει πολύ ψηλή συγκέντρωση σωματιδίων τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE