ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 33χρονος για υπόθεση με πλαστά χαρτονομίσματα

Υπό κράτηση 33χρονος για υπόθεση με πλαστά χαρτονομίσματα

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου, ο οποίος φέρεται να πωλούσε πλαστά χαρτονομίσματα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν χθες εγκαταλειμμένη αποθήκη, στο πλαίσιο αξιολόγησης μαρτυρίας για πώληση πλαστών χαρτονομισμάτων σε χαμηλότερη τιμή της υποτιθέμενης αναγραφόμενης αξίας τους.
 
Στο χώρο εντοπίστηκαν δυο πρόσωπα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή, ενώ ένα εξ αυτών ανακόπηκε και συνελήφθη.  Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός της αποθήκης μια τσάντα η οποία περιείχε επτά χαρτονομίσματα των €200, δέκα χαρτονομίσματα των €100 και δέκα χαρτονομίσματα των €50, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα €2,900. Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι αυτά είναι πλαστά αφού φέρουν τους ίδιους αύξοντες αριθμούς.
 
Ο 33χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου, ανακρινόμενος, προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top