Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Χάρη Γεωργιάδη για τις Προεδρικές - «Ο Αβέρωφ ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει τον πρώτο λόγο» -ΒΙΝΤΕΟ

«Θεωρώ ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει τον πρώτο λόγο ως Πρόεδρος του κόμματος για τις επόμενες Προεδρικές εκλογές», ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης.

Όντας φιλοξενούμενος στο «Πρωτοσέλιδο», αναφέρθηκε στα διάφορα σενάρια που θέλουν τον Αβέρωφ Νεοφύτου να κατεβαίνει ως υποψήφιος.

Έπειτα πρόσθεσε πως «δεν ανοίξαμε αυτό το κεφάλαιο. Θεωρούμε πως είναι πρόωρο. Δημοσιογραφικά έχει ανοίξει, κάθε Κυριακή βλέπω έναν καινούργιο υποψήφιο. δηλώσαμε ότι δεν θα μπούμε σε μια πρόωρη, άκαιρη προεδρολογία. Έχουμε διαδικασίες και μέσα απ' αυτές θα επιλέξουμε τον υποψήφιό μας. Εμείς δεν ανοίγουμε κεφάλαιο Προεδρικές, θεωρούμε ότι τώρα που καθάρισε το τοπίο και δεν έχουμε εκλογές, έχουμε μπροστά μας μια περίοδο μέχρι το καλοκαίρι να κάτσουμε να δούμε μεταρρυθμίσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE