Λήξη συναγερμού στην Λεμεσό - Ψεύτικο το πιστόλι αλλά με ναρκωτικά ο ύποπτος

Λήξη συναγερμού στην Λεμεσό - Ψεύτικο το πιστόλι αλλά με ναρκωτικά ο ύποπτος

Έληξε ο συναγερμός που τέθηκε στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, μετά από πληροφορία για ύποτπο πρόσωπο με πιστόλι και ναρκωτικά. 

Οι Αρχές με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν το πιστόλι που ήταν θαμμένο σε χωράφι μέσα σε νάιλον σακούλι και θήκη σε ανοικτό χώρο στην Γερμασόγεια, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι ομοίωμα πιστολιού και όχι αληθινό. 

Ωστόσο από τις έρευνες εντόπισαν ύποπτο πρόσωπο σε υποστατικό πλησίον του χωραφιού, όπου στο σπίτι του υπήρχε μικροποσότητα κάνναβης. 

Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών όπου και ανακρίνεται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE