Συνολικά 54 καταγγελίες σε επιχείρηση στην Πάφο για πρόληψη παραβατικότητας και τροχαίων

Συνολικά 54 καταγγελίες σε επιχείρηση στην Πάφο για πρόληψη παραβατικότητας και τροχαίων

Συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε χθες από τις 06:00 μέχρι σήμερα 06:00 σήμερα, από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με στόχο την πρόληψη της παραβατικότητας, των διαρρήξεων και κλοπών και των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των στατικών ελέγχων και περιπολιών από μέλη του Τμήματος Τροχαίας και άλλων Τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου προέκυψαν 54 συνολικά καταγγελίες. 

Αυτές οι καταγγελίες αφορούσαν, 3 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ζώνη ασφαλείας, 31 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 1 καταγγελία για οδήγηση οχήματος χωρίς ασφάλεια και άλλες 19 καταγγελίες για μικρότερα τροχαία αδικήματα. Επίσης, έγινε και μια κατάσχεση οχήματος.

Όσον αφορά τις οδικές συγκρούσεις, συνολικά σημειώθηκαν 4, εκ των οποίων οι 3 οδικές συγκρούσεις με υλικές ζημιές και 1 με ελαφρούς τραυματισμούς.
 
Οι επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.