Υποστατικά συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται με τα μέτρα - Εξώδικα πρόστιμα μετά από ελέγχους

Υποστατικά συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται με τα μέτρα - Εξώδικα πρόστιμα μετά από ελέγχους

Σε 18 καταγγελίες πολιτών και 2 ιδιοκτητών ή υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, άνδρες της Δύναμης διενήργησαν 3.371 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.206 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 263 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 572 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 2 υποστατικά έπειτα από 155 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 517 έλεγχοι και έγινε 1 καταγγελία πολίτη και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 242 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 289 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 127 ελέγχους χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE