Καταγγελία για καντίνα νοσοκομείου - «Ο Θεός να μας γιατρέψει, €7.20 για ένα σάντουιτς και ένα χυμό»

Καταγγελία για καντίνα νοσοκομείου - «Ο Θεός να μας γιατρέψει, €7.20 για ένα σάντουιτς και ένα χυμό»

Εκμετάλλευση στην τιμή που χρεώθηκε ένα σάντουιτς και ένα χυμό, καταγγέλλει πολίτης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον εν λόγω πολίτη, του χρεώθηκε 7.20 ευρώ για να αγοράσει ένα σάντουιτς και ένα χυμό από την καντίνα. 

Στην ανάρτησή του αναφέρει «ο Θεός να μας γιατρέψει μέσα σε αυτό το τόπο πλέον ξεφύγαμε τελείως ένα σάντουιτς και ένα χυμό  €7.20 παρακαλώ και χωρίς να τα περάσει από την ταμιακή και όταν ζήτησα την απόδειξη σκεφτόταν να τα περάσει από την ταμιακή!!!!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.