Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Η απόφαση του Βραζιλιάνου πολιτικού και μέλους του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζοάο Ροντρίγκες, να χαζέψει πορνό στο κινητό του, την ώρα της συνεδρίασης της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τις εκλογικές μεταρρυθμίσεις, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.

Κι αυτό διότι συνελήφθη στα πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες, την ώρα μάλιστα που έδειχνε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε άλλα μέλη της Βουλής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πορνογραφικό υλικό εστάλη στο κινητό του μέσω WhatsApp και ότι ήταν δύσκολο να ελέγξει τι έρχεται δεδομένου ότι είναι εγγεγραμμένος σε πολλές ομάδες συνομιλίας, ωστόσο μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE