Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Η απόφαση του Βραζιλιάνου πολιτικού και μέλους του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζοάο Ροντρίγκες, να χαζέψει πορνό στο κινητό του, την ώρα της συνεδρίασης της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τις εκλογικές μεταρρυθμίσεις, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.

Κι αυτό διότι συνελήφθη στα πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες, την ώρα μάλιστα που έδειχνε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε άλλα μέλη της Βουλής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πορνογραφικό υλικό εστάλη στο κινητό του μέσω WhatsApp και ότι ήταν δύσκολο να ελέγξει τι έρχεται δεδομένου ότι είναι εγγεγραμμένος σε πολλές ομάδες συνομιλίας, ωστόσο μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE