Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Η απόφαση του Βραζιλιάνου πολιτικού και μέλους του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζοάο Ροντρίγκες, να χαζέψει πορνό στο κινητό του, την ώρα της συνεδρίασης της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τις εκλογικές μεταρρυθμίσεις, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.

Κι αυτό διότι συνελήφθη στα πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες, την ώρα μάλιστα που έδειχνε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε άλλα μέλη της Βουλής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πορνογραφικό υλικό εστάλη στο κινητό του μέσω WhatsApp και ότι ήταν δύσκολο να ελέγξει τι έρχεται δεδομένου ότι είναι εγγεγραμμένος σε πολλές ομάδες συνομιλίας, ωστόσο μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE