Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Καταδικάστηκε και στο παρελθόν ο καθηγητής αλλά επέστρεψε στα σχολεία – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για την 14χρονη

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε από σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο καθηγητής που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας στη Λάρνακα.

Ο 53χρονος καθηγητής τέχνης όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιας φύσης αδικήματα, για τα οποία είχε μάλιστα καταδικαστεί από το Πρωτόδικο Δικαστήριο, ωστόσο το Ανώτατο μετά από έφεση ακύρωσε την απόφαση καταδίκης του.

Σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η ανήλικη ήταν σε καυγά με συμμαθήτρια της και ο ίδιος προσπάθησε να τις χωρίσει και έτσι έγινε ότι έγινε.

Φυσικά τόσο η καταγγελία της ανήλικης όσο και οι ισχυρισμοί του καθηγητή διερευνώνται από τις Αρχές καθώς ο ίδιος με απόφαση Δικαστηρίου τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.