Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 4 βιασμούς

Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 4 βιασμούς

Εδώλιο για τον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον έχουν οδηγήσει στη φυλακή έδειξε με πρόταση της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών η εισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός αποτιμώντας τα στοιχεία της δικογραφίας εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη ο Δ. Λιγναδης ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για το σύνολο των καταγγελιών σε βάρος του για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος και ανηλίκων θυμάτων .

Η εισαγγελέας απορρίπτει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ο οποίος αρνείται την τέλεση των σοβαρών κακουργημάτων πράξεων που αντιμετωπίζει. Παράλληλα εισηγείται να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση και να παραμείνει στη φυλακή ο Δ. Λιγνάδης καθώς κατά την κρίση της δε έχουν εκλείψει οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Τις επόμενες μέρες με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE