Πάνω από 260 χιλιάδες άτομα διακινήθηκαν τον Σεπτέμβριο από και προς τον αερολιμένα Πάφου

Πάνω από 260 χιλιάδες άτομα διακινήθηκαν τον Σεπτέμβριο από και προς τον αερολιμένα Πάφου

Συνολικά 268.123 άτομα ταξίδεψαν από και προς τον αερολιμένα Πάφου κατά τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Hermes Airports.

Σύμφωνα με την Hermes Airports από τα 268.123 άτομα που διακινήθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου κατά τον Σεπτέμβριο, τα 137.895 ήταν αφίξεις και τα 130.228 άτομα ήταν αναχωρήσεις.

Οι πτήσεις είχαν πληρότητα 75%.

Επισημαίνεται ακόμη πως οι περισσότεροι επιβάτες ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ελλάδα και την Πολωνία, ενώ ακολουθούν η Ιταλία, η Ολλανδία, το Ισραήλ, η Γερμανία, η Ουκρανία, η Ουγγαρία, η Ιορδανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ρουμανία, η Εσθονία, η Ιρλανδία, η Βουλγαρία και η Λετονία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE