Φοιτήτρια στη Σκωτία κλείδωσε επίδοξο κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Φοιτήτρια στη Σκωτία κλείδωσε επίδοξο κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός άνδρα στη Σκωτία να κλέψει ένα αυτοκίνητο, το οποίο άνηκε σε μία φοιτήτρια νοσηλευτικής.

Η Rebecca Cheuk λοιπόν άκουσε τον σκύλο της να γαυγίζει δίπλα από το παράθυρο και πήγε εκεί για να κοιτάξει απ’ έξω. Τότε ήταν λοιπόν που είδε μέσα στο αυτοκίνητό της κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να το βάλει μπροστά.

Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε με το ένα της χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου και με το άλλο το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Πάτησε το κουμπί που κλειδώνει το αυτοκίνητο και εγκλώβισε τον άνδρα μέσα.

Κάθε φορά που αυτός ξεκλείδωνε, εκείνη τον ξανακλείδωνε μέσα, κάτι που επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι ο δράστης να καταλάβει οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι και να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE