Αβραάμ Ηλία: Κρούει τον κώδωνα για ανεμβολίαστα παιδιά – Ακόμα ένα παιδάκι εξετάζεται για νόσο MIS-C

Αβραάμ Ηλία: Κρούει τον κώδωνα για ανεμβολίαστα παιδιά – Ακόμα ένα παιδάκι εξετάζεται για νόσο MIS-C

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση με τη νόσο Covid -19 όσον αφορά τον παιδικό πληθυσμό, όπως είπε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία.

"Αυτή τη στιγμή στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα παιδάκι με κορωνοϊό το οποίο αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο καθώς και ένα παιδάκι που εξετάζεται για τη νόσο Mis-c", ανέφερε ο κύριος Ηλία.

Όσο αφορά την εμβολιαστική κάλυψη στις ηλικίες 12-15 είναι αρκετά χαμηλή αφού όπως τόνισε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής του Μακάρειου Νοσοκομείου μόνο το ένα στα τέσσερα παιδιά έχει εμβολιαστεί.

Σημαντικό είναι να προχωρήσει η εμβολιαστική κάλυψη πριν τον Χειμώνα ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές μαζί με τις υπόλοιπες γρίπες.

Καταληκτικά, ο κύριος Ηλία, ανέφερε πως αύριο θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη τύπου ώστε να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE