Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ήθελε να δολοφονήσει στην Έγκωμη ο Αζέρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ήθελε να δολοφονήσει στην Έγκωμη ο Αζέρος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλες διαστάσεις και στο εξωτερικό έχει πάρει η υπόθεση σύλληψης του Αζέρου, ο οποίος συνελήφθη στην Κύπρο μετά από πληροφορίες που ανάφεραν ότι επρόκειτο να εκτελέσει συμβόλαιο δολοφονίας.

Τα Εβραϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιτυχία των Κυπριακών Αρχών που κατάφεραν να αποτρέψουν τη δολοφονία του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Μάλιστα, το Κανάλι 12 προχώρησε και στη δημοπσιοποίηση της ταυτότητας του Ισραηλινού, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον Teddy Sagi, ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του διαδικτυακού καζίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 49χρονος Σάγκι ήταν στόχος σχεδίου δολοφονίας στην Κύπρο λόγω χρεών σε Ρώσους επιχειρηματικούς εταίρους. Η περιουσία του Ισραηλινού επιχειρηματία υπολογίζεται στα 5.4 δισ. Δολάρια, ενώ το 2009 φέρεται να απέκτησε και κυπριακό διαβατήριο με το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αζέρος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου σε χώρο πλησίον της επιχείρησης του Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα. Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για εντοπισμό συνεργών του 38χονου, ωστόσο πιστεύετε ότι έχουν εγκαταλείψει το νησί από τη μέρα σύλληψης του Αζέρου.

Επιτυχία θεωρείται η προειδοποίηση της Αστυνομίας στον Ισραηλινό που είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να φύγει από την Κύπρο με του συνεργάτες του πριν ακόμη συλληφθεί ο ύποπτος δολοφόνος.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE