Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα μετά από έφοδο του ΟΠΕ Λεμεσού σε οικία - Εντοπίστηκαν φυσίγγια, εργαλεία ακόμη και ποδήλατο

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα μετά από έφοδο του ΟΠΕ Λεμεσού σε οικία - Εντοπίστηκαν φυσίγγια, εργαλεία ακόμη και ποδήλατο

Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα στη Λεμεσό για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα βάση δικαστικών ενταλμάτων στην οικία των τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 23-27-29-56 ετών, όπου εντοπίστηκαν αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων, αριθμός οικοδομικών εργαλείων και υλικών, σύρματα ένα ηλεκτρικό πατίνι, ένα ποδήλατο και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Τα τέσσερα πρόσωπα, αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκαν. Διερευνώνται οι ισχυρισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE